Tuote on lisätty ostoskoriin

 

Osto- ja toimitusehdot

 

Toimitusaika
Toimitusaika on tavallisesti 5-10 arkipäivää. Emme vastaa mahdollisista rahdinkuljettajan myöhästyksistä.
 

Reklamaatiot ja palautusoikeus
Ostamillasi tuotteilla on aina yhden vuoden takuu. Jos vika johtuu valmistusvirheestä, saat aina uudet osat. Takuu ei kuitenkaan kata normaalia kulumista. Maksat paluukuljetuksen itse. Anna hinnan palauttamista varten tilinumerosi tai henkilötunnuksesi.

Vaihto- ja palautusoikeus
Etämyyntilain mukaan sinulla on oikeus palauttaa tilaamasi virheettömät tuotteet syytä ilmoittamatta. Ilmoita palauttamisesta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluttua tilauksen vastaanottamisesta. Tilauksesta valmistettuja tuotteita ei voi palauttaa. Noudatamme Ruotsin kuluttajaviraston suosituksia. Lisätietoja on osoitteessa www.konsumentverket.se

 

 

HUOM! Tuotteilla, jotka valmistetaan tai muokataan yksilöllisten toiveiden mukaan, ei ole peruutusoikeutta sen jälkeen, kun valmistus tai muokkaus on aloitettu. Tämä pätee kuitenkin vain silloin, jos olet antanut etukäteen suostumuksen, että SweBaby.com voi aloittaa valmistuksen tai muokkaamisen ennen peruutusoikeuden päättymistä. Hyväksymällä ehdot maksun yhteydessä, hyväksyt samalla, että tuotteiden valmistuksen alkaessa myös peruutusoikeus päättyy.

 

Ensimmäinen kirjain jokainen nimi on aina kirjoitettu isolla alkukirjaimella ja loput pienellä.

 

Tietosuojalainsäädäntö
Henkilötietojasi käsitellään henkilötietojen hallintaa koskevan Ruotsin lain mukaisesti.


Tuottaja: Wikinggruppen